Om AGENDA advokater

Hos os får du kvalitet, tilgængelighed og effektivitet

AGENDA advokater er et uformelt og løsningsorienteret advokatkontor, som fokuserer på at give vores kunder den bedste service og de mest optimale resultater.

Hos AGENDA advokater er nøgleordene kvalitet, tilgængelighed og effektivitet, og der lægges stor vægt på at skabe gode og tætte relationer til kontorets kunder og samarbejdspartnere.

test

Erhvervsret

Vi er specialiserede inden for erhvervsret, og vi rådgiver virksomheder om alle erhvervsretlige områder.

Se vores specialer
Michael Thinggaard
Merrild Kaffe / Lavazza
"Hos AGENDA advokater oplever man tydeligt kombinationen af høj faglighed og god service. Vi føler os altid meget trygge og velkomne."
test

Fast ejendom

AGENDA advokater har stort fokus på fast ejendom, og vi yder specialistrådgivning i forbindelse med bolighandler, entrepriseret samt ejendomsprojekter og transaktioner.

Se vores specialer
Stine Lie Højhus
”Vi har fået en fantastisk behandling hos AGENDA advokater, og vi vil anbefale alle, der skal handle ejendom, at bruge AGENDA advokater.”
test

Karriere

Hos AGENDA advokater er vi altid interesserede i at høre fra talentfulde ansøgere. Se vores advokatfuldmægtiges historier og overvej, om en karriere hos AGENDA advokater kunne være noget for dig.

Se historier
Kontakt

Lad vores erfaring råde dig, og kom sikkert igennem dine sager

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for en uforpligtende snak eller et indledende møde. Du kan kontakte vores reception på tlf. 72 30 10 23, hvorefter du bliver stillet videre til den relevante medarbejder.