Inkasso

Brug en advokat til at inddrive pengene

Såfremt en betaling udebliver, så overlad det til AGENDA advokater at kontrollere og inddrive kravet.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Positiv effekt på betalingsviljen

  Selv med en sund og påpasselig og ikke mindst velimplementeret kreditpolitik så hænder det desværre ofte, at betalinger udebliver, og - i de værste tilfælde - at der aldrig sker betaling fra kunden.

  De to debitorregistre, RKI og Debitorregistret, har pr. januar 2019 registreret dårlige betalere for ikke færre end 23 milliarder kroner. Det er derfor afgørende for enhver virksomhed, at der er taget ordentligt hånd om inkassohåndteringen - også over for de dårlige betalere som man af andre årsager fortsat ønsker at handle med.

  Personlig behandling af jeres sag

  Ingen sager er ens, og betaler jeres kunde ikke pengene til trods for at have modtaget rykkerskrivelse med inkassovarsel, så kan yderligere skridt aftales efter jeres ønske. Vi opretter og journalfører sagen samme dag, vi modtager den, og kontrollerer kravet, tilskrevne renter og omkostninger m.m.

  Der kan fx ske telefonopkald ved en jurist fra AGENDA advokater. Det har ofte en positiv effekt på betalingsviljen ved den dårlige betaler og gør, at små uoverensstemmelser kan afklares pragmatisk og lavpraktisk til fordel for alle parter.

  Såfremt der kommer indsigelser mod kravet, som gør det nødvendigt at fortsætte sagen ad rettens vej, så giver vi en god anbefaling og estimat over de forventede omkostninger ved en retssag samt et forventet udfald i sagen. Således skabes de bedste vilkår for vores samarbejde og fælles forventninger.

  AGENDA advokaters interne retningslinjer foreskriver, at vi til enhver tid vil overholde, hvad der i samfundet opfattes som god advokat- og inkassoskik og tillige tilstræbe at gå et enkelt skridt videre, end vi er forpligtet til.

  AGENDA advokater er desuden medlem af brancheforeningen Danske Inkassoadvokater. Medlemsvirksomhederne er advokatfirmaer, som i særlig grad interesserer sig for inkasso. Som medlemmer forpligter den enkelte advokatvirksomhed sig til at have et højt kompetenceniveau, som løbende kontrolleres af uafhængige auditører. Man kan derfor forvente professionel og effektiv bistand til inddrivelse ved henvendelse til et medlem af brancheforeningen.

   

   

   

  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring inkasso

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00