Inkasso

Brug en advokat til at inddrive pengene

Såfremt en betaling udebliver, så overlad det til AGENDA advokater at kontrollere og inddrive kravet.

Bliv kontaktet
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

Positiv effekt på betalingsviljen

Selv med en sund og påpasselig og ikke mindst velimplementeret kreditpolitik så hænder det desværre ofte, at betalinger udebliver, og - i de værste tilfælde - at der aldrig sker betaling fra kunden.

Et enkelt tab på 50.000 kr. betyder, at en virksomhed med en overskudsgrad på 10 % skal omsætte for 500.000 kr. mere for at tjene de 50.000 kr.

Såfremt en betaling udebliver, så overlad det til AGENDA advokater at inddrive pengene. Vi opretter og journalfører sagen samme dag, vi modtager den, og kontrollerer kravet, tilskrevne renter og omkostninger m.m.

AGENDA advokaters interne retningslinjer foreskriver, at vi til enhver tid vil overholde, hvad der i samfundet opfattes som god advokat- og inkassoskik og tillige tilstræbe at gå et enkelt skridt videre, end vi er forpligtet til.

Personlig behandling af jeres sag

De to debitorregistre, RKI og Debitorregistret, har pr. januar 2018 registreret dårlige betalere for ikke færre end 23 milliarder kroner. Det er derfor afgørende for enhver virksomhed, at der er taget ordentligt hånd om inkassohåndteringen - også over for de dårlige betalere som man af andre årsager fortsat ønsker at handle med.

Ingen sager er ens, og betaler jeres kunde ikke pengene til trods for at have modtaget rykkerskrivelse med inkassovarsel, så kan yderligere skridt aftales efter jeres ønske. Der kan fx ske telefonopkald ved en jurist fra AGENDA advokater. Det har ofte en positiv effekt på betalingsviljen ved den dårlige betaler og gør, at små uoverensstemmelser kan afklares pragmatisk og lavpraktisk til fordel for alle parter.

Såfremt der kommer indsigelser mod kravet, som gør det nødvendigt at fortsætte sagen ad rettens vej, så giver vi en god anbefaling og estimat over de forventede omkostninger ved en retssag samt et forventet udfald i sagen. Således skabes de bedste vilkår for vores samarbejde og fælles forventninger.

“AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
RSP Systems A/S
“Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
DecoFarver ApS
”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
Mogens Møller, Sleeknote
Kontakt

Få en uforpligtende dialog omkring inkasso

Bliv kontaktet

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00