Selskabsret

Få hjælp til at træffe de rigtige valg

Vi har mange års erfaring med rådgivning af virksomheder inden for alle områder af selskabsretten.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Selskabsret og dets mange elementer

  Stifte selskab? Etablere holdingselskab? Fusion eller virksomhedsomdannelse?

  Vi bistår med rådgivning omkring valg af selskabsform og varetager alle led i forbindelse med stiftelse af selskaber, interessentskaber mv. Et naturligt led heri er udarbejdelse stiftelsesdokument, vedtægter og ejerbog og ofte også udarbejdelse af ejeraftaler og direktørkontrakter. Vi har mulighed for at hjælpe dig godt i gang, og vi er med til at sikre, at virksomheden hviler på et solidt fundament.

  Vi bistår endvidere med gennemførelse af selskabsretlige omstruktureringer, herunder spaltninger, fusioner, aktieombytninger samt virksomhedsomdannelser. Der er mange muligheder inden for dette område, og det er meget vigtigt at få truffet de rigtige beslutninger, og at det sker i tæt samarbejde med både advokat og revisor. Vi har stor erfaring med selskabsretlige omstruktureringer, og vi er gode til at formidle, hvilke fordele og ulemper der er, og hvilke muligheder der er at vælge imellem.

  Endelig rådgiver og bistår vi med gennemførelse af likvidationer, kapitalnedsættelse og –forhøjelser samt øvrige selskabsretlige dispositioner og forhold. Vi bistår hele vejen fra overvejelsesfasen, og indtil processen er gennemført, og du vil opleve stor dedikation fra vores team i forhold til både at få sagen løst og i forhold til at holde dig orienteret undervejs.

  Undgå gængse faldgruber og overraskelser

  Inden for selskabsretten er der en række ting, som virksomhederne selv kan gennemføre, men på en lang række punkter giver det rigtig god mening at alliere sig med sin advokat, idet der er nogle faldgruber, som man meget gerne skal undgå. Det kan fx være samspillet mellem selskabets vedtægter og en indgået ejeraftale eller direktørkontrakt, hvor en ændring det ene sted kan skabe uklarhed et andet sted. I forhold til selskabsretlige omstruktureringer, kapitalforhøjelser mv. er reglerne desuden så komplekse, at det meget ofte vil være nødvendigt med advokatbistand.

  Vores rådgivning om selskabsretlige forhold tager i ethvert tilfælde afsæt i de konkrete opdrag og forudsætninger. Disse udfordrer vi gerne for at sikre en hensigtsmæssig proces og optimal løsning med respekt for kommercielle forhold.

  Hos AGENDA advokater ønsker vi ikke blot at være din advokatforbindelse. Vi vil være din sparringspartner.

  Vi har mange års erfaring med rådgivning af både små, mellemstore og store virksomheder inden for alle områder af selskabsretten, og som kunde hos AGENDA advokater får du én dedikeret kontaktperson, som hjælper dig gennem hele processen.

  Hvad får du ud af det?

  Med rådgivning fra os opnår du følgende fordele:

  • Du bliver klædt på til at træffe de helt rigtige beslutninger
  • Du får et godt overblik over, hvilke muligheder der er
  • Du bliver holdt i hånden hele vejen gennem processen
  • Du får én dedikeret kontaktperson, som er specialist inden for selskabsret
  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring selskabsret

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00