Generationsskifte og omstrukturering

Lad os finde den bedste løsning

Gennemførelse af et generationsskifte eller en omstrukturering kræver ofte mange overvejelser og en nøje planlægning.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Hjælp og rådgivning gennem en kompliceret process

  Gennemførelse af et generationsskifte eller en omstrukturering kræver nøje planlægning og ofte mange overvejelser. Det er et komplekst område med mange forskellige muligheder og faldgruber, og det er vigtigt, at alle muligheder og forudsætninger kommer på bordet og bliver vurderet, før der træffes en beslutning.

  Reglerne på dette område er mangeartede og komplekse, og det er vigtigt, at både overvejelser og gennemførelse sker i tæt samarbejde med både advokat og revisor. Hos AGENDA advokater bistår vi med rådgivning og sparring gennem hele forløbet fra overvejelse henover planlægningen og til struktureringen og gennemførelsen af processen. Dette omfatter blandt andet valg af virksomhedsstruktur og finansiering af generationsskiftet, som sikrer den bedste løsning i forhold til personerne involveret i generationsskiftet, virksomheden, finansiering, skat, mv.

  Hvad vi kan gøre for dig

  Vi bistår med at afdække ønsker og behov og derefter med at finde den rigtige løsning, da generationsskifter/omstruktureringer i høj grad involverer personlige forhold og følelser og derfor afhænger mindst lige så meget af menneskerne som af juraen og økonomien.

  Vores rådgivning er personlig og altid i tæt samarbejde med de involverede parter for at sikre, at generationsskiftet/omstruktureringen tilrettelægges bedst muligt ud fra de konkrete ønsker og forudsætninger.

  Hos AGENDA advokater har vi langvarig og succesfuld erfaring i gennemførelse af omstruktureringer og generationsskifter. Vi anser os for specialister og er vant til at arbejde tæt sammen med øvrige professionelle aktører i generationsskifter.

  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring generationsskifte og omstrukturering

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00