Fast ejendom

Specialistviden inden for fast ejendom

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00

Hos AGENDA advokater har vi stort fokus på fast ejendom, og vores advokater yder specialistrådgivning i forbindelse med bolighandler, entrepriseret samt ejendomsprojekter og transaktioner.

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00

test

Løsningsorienteret rådgivning

Hos AGENDA advokater betragter vi jura som et kommercielt værktøj, der kan og skal bruges til at træffe de bedste beslutninger. Jura bør ikke forsinke eller stå i vejen men i stedet udgøre en del af grundlaget for gode, kommercielle beslutninger. Vi leverer altid vores rådgivning i overensstemmelse med vores værdigrundlag, som du kan læse mere om her.

”Vi har benyttet AGENDA advokater i forbindelse med køb af ejerlejlighed i Odense. Det var ikke et simpelt køb, da der både var tale om udmatrikulering og oprettelse af ny ejerforening. I den forbindelse var AGENDA advokater meget effektive, konstruktive og yderst professionelle. Vi kan varmt anbefale AGENDA advokater.”
Kirsten & Simon Wiesel
”Det er en fornøjelse, når AGENDA advokater repræsenterer en af parterne i en ejendomstransaktion. Advokatkontorets arbejde er præget af deres professionelle, pragmatiske og kommercielle tilgang.”
Jens Mårtensen, Nordicals
Kontakt

Få en uforpligtende dialog omkring fast ejendom

Bliv kontaktet

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00