Fast ejendom

Specialistviden inden for fast ejendom

Hos AGENDA advokater har vi stort fokus på fast ejendom, og vores advokater yder specialistrådgivning i forbindelse med bolighandler, entrepriseret samt ejendomsprojekter og transaktioner.

test

Løsningsorienteret rådgivning

Hos AGENDA advokater betragter vi jura som et kommercielt værktøj, der kan og skal bruges til at træffe de bedste beslutninger. Jura bør ikke forsinke eller stå i vejen men i stedet udgøre en del af grundlaget for gode, kommercielle beslutninger. Vi leverer altid vores rådgivning i overensstemmelse med vores værdigrundlag, som du kan læse mere om her.

”Vi har benyttet AGENDA advokater i forbindelse med køb af ejerlejlighed i Odense. Det var ikke et simpelt køb, da der både var tale om udmatrikulering og oprettelse af ny ejerforening. I den forbindelse var AGENDA advokater meget effektive, konstruktive og yderst professionelle. Vi kan varmt anbefale AGENDA advokater.”
Kirsten & Simon Wiesel
”Det er en fornøjelse, når AGENDA advokater repræsenterer en af parterne i en ejendomstransaktion. Advokatkontorets arbejde er præget af deres professionelle, pragmatiske og kommercielle tilgang.”
Jens Mårtensen, Nordicals
Kontakt

Få en uforpligtende dialog omkring fast ejendom

Bliv kontaktet

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00