Ejendomstransaktioner

Rådgivning om ejendomstransaktioner

Vi bistår med både rådgivning og forhandling i alle dele af processen.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Rådgivning om ejendomstransaktioner

  Vi bistår vores klienter med forhandlinger og rådgivning om overdragelse af investerings-, udlejnings- og domicil-/driftsejendomme ved direkte ejendomsoverdragelser såvel som ved selskabshandler.

  For optimering af vores samlede rådgivning involveres vi gerne fra de første tanker om transaktionen, og vi bidrager undervejs, indtil overdragelsen i enhver henseende er gennemført og tinglysningsmæssige forhold mv. succesfuldt er på plads.

  I de fleste ejendomstransaktioner koncentreres den juridiske rådgivning omkring en due diligence med afsæt i et til transaktionen etableret datarum med de relevante dokumenter for ejendommen og overdragelsen.

  Vores rådgivning tager sit udspring heri og i den enkelte sælger eller købers ønsker og forudsætninger, idet vi efter behov tillige rådgiver om hensigtsmæssig ejerstruktur for erhvervelse, optionsaftaler, overdragelse af ejendomsporteføljer – alt under inddragelse af såvel kommercielle som økonomiske aspekter.

  Kontakt os gerne for en snak eller et indledende og uforpligtende møde.

  ”Vi har benyttet AGENDA advokater i forbindelse med køb af ejerlejlighed. Det var ikke et simpelt køb, men AGENDA advokater var meget effektive, konstruktive og yderst professionelle. Vi kan varmt anbefale AGENDA advokater.”
  Kirsten & Simon Wiesel
  ”Det er en fornøjelse, når AGENDA advokater repræsenterer en af parterne i en ejendomstransaktion. Advokatkontorets arbejde er præget af deres professionelle, pragmatiske og kommercielle tilgang.”
  Jens Mårtensen, Nordicals
  Vi har fået en fantastisk behandling hos AGENDA advokater, og vi er ikke i tvivl om, at vi vil anbefale alle vi kender, der skal handle ejendom, at bruge AGENDA advokater.
  Stine Lie Højhus og Kurt Haugaard Rasmussen
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog om Ejendomstransaktioner

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00