Anders Madsen

Om Anders

Advokat Anders Madsen beskæftiger sig primært med fast ejendom og insolvensret.

Anders er tilknyttet kontorets afdeling for fast ejendom og har en bred erfaring inden for køb og salg, både for private og erhvervsdrivende.

Anders bistår således med rådgivning og juridisk due diligence i forbindelse med professionelle køb af investeringsejendomme og liebhaveres køb af ejer- eller fritidsbolig.

Derudover beskæftiger Anders sig indgående med insolvensret, herunder navnlig i forbindelse med behandling af konkursboer og førelse af omstødelses- og konkurskarantænesager.

Anders har stor erfaring med arbejdet som kurator og beskæftiger sig med såvel små konkursboer afledt af en tvangsopløsning, såvel som større boer med aktive produktionsvirksomheder med ansatte, realisering af aktiver, gennemførelse af virksomhedsoverdragelser mv. samt  konkursboer indeholdende fast ejendom.

AGENDA advokaters tilgang til konkursbehandlingen bygger ufravigeligt på gennemsigtighed, ordentlighed og effektivitet, og Anders har siden juni 2019 været optaget på Gældsstyrelsens Advokatpanel for Odense retskreds.

Anders er generelt optaget af at levere juridiske ydelser på et højt fagligt niveau og på en klar, forståelig og anvendelig måde.