Om os

Om AGENDA advokater

Vores agenda er at drive en moderne og nærværende advokatvirksomhed, som yder markedets bedste service.

Vores historie og værdigrundlag

AGENDA advokater har base i Odense og er et af Fyns større advokatkontorer. Virksomheden blev stiftet i 2011 og er siden da vokset støt. I dag beskæftiger virksomheden ca. 20 medarbejdere, som alle er specialiseret inden for erhvervsret og fast ejendom. Hver medarbejder har derudover et eller flere særlige specialistområder, og kontoret beskæftiger advokater med møderet for både Landsret og Højesteret.

Værdier

handshake icon
handshake icon
At være nærværende, tilgængelige og imødekommende.
diamond icon
diamond icon
At skabe størst mulig værdi for vores kunder.
heart icon
heart icon
At fokusere på tillid, åbenhed og troværdighed over for vores kunder.
success icon
success icon
At værne om vores faglige niveau og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Vores specialer

AGENDA advokater beskæftiger sig udelukkende med erhvervsret og fast ejendom og ved at fokusere på disse to områder, kan vi levere den højeste kvalitet og den bedste service til vores kunder. Under punkterne erhvervsret og fast ejendom kan du læse mere om vores specialistområder.

Hos AGENDA advokater betragter vi jura som et kommercielt værktøj, der kan bruges til at træffe endnu bedre beslutninger ude i virksomhederne. Jura bør ikke forsinke eller stå i vejen men i stedet udgøre en del af grundlaget for gode, kommercielle beslutninger.

test

Vores værdier

Hos AGENDA advokater kan du forvente udpræget god service og stor gennemsigtighed i forhold til både pris, proces og deadlines. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores rådgivning, og vi påtager os kun en opgave, når vi vurderer, at vi kan skabe værdi for vores kunde. Det betyder rigtig meget for os, at vi er tilgængelige og imødekommende, og at vores kunder har en meget høj grad af tillid til os.

“AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
RSP Systems A/S
“Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
DecoFarver ApS
”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
Mogens Møller, Sleeknote
test

Lad vores erfaring råde dig

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for en uforpligtende snak eller et indledende møde. Du kan kontakte vores reception på tlf. 72 30 10 23, hvorefter du bliver stillet videre til den relevante medarbejder. Du kan også sende en e-mail til advokat Morten Olsen på mso@agendaadvokater.dk.

Kontakt

Få en uforpligtende dialog

Bliv kontaktet

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00