Morten S. Olsen

Om Morten

Advokat Morten S. Olsen er specialiseret inden for udvikling og overdragelse af fast ejendom samt inden for det selskabsretlige og skatteretlige område i navnlig omstruktureringer, M&A og generationsskifte.

Som specialistadvokat inden for fast ejendom har Morten S. Olsen ledet en lang række ejendomstransaktioner og ejendomsudviklingsprojekter med alt fra indledende juridisk due diligence, forhandlinger til kontraktudarbejdelse, udlejning og salg. Morten har solid erfaring som forhandler og har et solidt kendskab til ejendomsmarkedet og et stort netværk i ejendomsbranchen.

Med rig erfaring fra såvel revisionsbranchen som advokatbranchen yder Morten S. Olsen rådgivning om og tilrettelæggelse af generationsskifter og omstruktureringer samt rådgivning omkring selskabsstiftelse, selskabsstrukturer, kapitalændringer, ejeraftaler mv.

Mortens arbejde er præget af en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til den juridiske rådgivningsopgave. Morten er desuden ledelsesmedlem i en række selskaber og rådgiver ofte virksomhedsledelser på strategisk niveau.

Morten S. Olsen