Karriere

Job hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater er vi altid interesserede i at høre fra talentfulde ansøgere.

En del af holdet

At være advokatfuldmægtig ved AGENDA advokater er super spændende og udfordrende – på den helt rigtige måde. Man bliver fra dag ét inddraget i sagerne og betragtet som en aktiv medspiller – både af kollegaer og klienter.

Arbejdsmiljøet på kontoret gør, at man hver dag bliver fagligt udfordret, men samtidig er der altid plads til sparring med de mere erfarne kollegaer. Kontorets afslappede miljø gør, at man hver dag glæder sig til at gå på arbejde.

Mathias H. Rasmussen

Fra legal trainee til advokatfuldmægtig

Efter at have været legal trainee i 2 år kom overgangen fra trainee til advokatfuldmægtig helt naturligt. Som trainee fik man mere ansvar og mere komplicerede opgaver, i takt med at man selv fik mere erfaring. Man blev således stille og roligt ”kørt i stilling” til at fortsætte som advokatfuldmægtig. Da første arbejdsdag som advokatfuldmægtig kom, var det derfor blot at fortsætte, hvor man slap, men der er ingen tvivl om, at opgaverne også er blevet mere og mere komplekse, og at forventningerne fra kollegaerne er blevet større.

Som arbejdsplads er AGENDA advokater et rigtig godt eksempel på, at man kan have virkelig travlt og have et godt arbejdsmiljø samtidig. Tonen er altid uformel og imødekommende, og der er et stort kollegialt sammenhold, som jeg synes, er rigtig vigtigt for et godt arbejdsliv.

Alexander Bentsen

Karrieremuligheder hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater lægger vi meget stor vægt på høj faglighed og stor holdånd. Vi driver en virksomhed, hvor kvalitet og serviceniveau over for vores kunder altid skal være i top. Samtidig lægger vi stor vægt på, at kontoret skal være en sjov og udfordrende arbejdsplads.

Hos AGENDA advokater søger vi løbende nye dedikerede medarbejdere, der vil være en del af en advokatvirksomhed i rivende udvikling. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.