Karriere

Job hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater er vi altid interesserede i at høre fra talentfulde ansøgere.

Faglig og personlig udvikling i ”trygge rammer”

Som advokatfuldmægtig hos AGENDA Advokater får du mulighed for både faglig og personlig udvikling i ”trygge rammer”, hvor der altid er hjælp at hente fra dygtige kollegaer.

Fagligheden er i højsædet, men den leveres med et smil og på uformel vis.

Fra dag 1 er der stort fokus på at opnå en bred uddannelse som advokatfuldmægtig, som du er med til at tilrettelægge ud fra dine interesser. Som advokatfuldmægtig vil du opleve, at faglighed, kvalitet og din udvikling er i centrum – frem for debiterbare timer.

Samtidig vil du opleve et godt socialt arbejdsmiljø med imødekommende kollegaer, der er med til at skabe en god stemning på kontoret.

Janni Jespersen

Tid til juridisk grundighed i en verden, hvor alting mere eller mindre haster

Når jeg hver morgen cykler på arbejde, er det altid med en god mavefornemmelse og samtidig med en vis spænding, da nye og spændende sager altid kan ændre dagsordenen.

Hos AGENDA advokater beskæftiger jeg mig som advokatfuldmægtig overordnet med sager inden for erhvervs- og ejendomsretten.

Lige fra start blev jeg introduceret til alt fra større transaktioner til retssager og entrepriser - og løbende har jeg stiftet bekendtskab med både udviklingsprojekter, køb og salg af fast ejendom, selskabsstiftelser, generel erhvervsrådgivning, tvangsauktioner og inkasso.

Ofte har jeg selv dialogen med klienter, parter m.fl., hvilket medvirker til at skabe en god relation og indsigt. Der er tid til juridisk grundighed og kvalitet, mens jeg på samme tid lærer at prioritere og navigere i en verden, hvor alting mere eller mindre haster.

Faglighed, engagement, juridiske kompetencer, tillid, nærværende kollegaer og humor er for mig blot nogle af de ord, der beskriver min hverdag hos AGENDA advokater.

Ellen Bang Stærmose

 

Karrieremuligheder hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater lægger vi meget stor vægt på høj faglighed og stor holdånd. Vi driver en virksomhed, hvor kvalitet og serviceniveau over for vores kunder altid skal være i top. Samtidig lægger vi stor vægt på, at kontoret skal være en sjov og udfordrende arbejdsplads.

Hos AGENDA advokater søger vi løbende nye dedikerede medarbejdere, der vil være en del af en advokatvirksomhed i rivende udvikling. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.