Karriere

Job hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater er vi altid interesserede i at høre fra talentfulde ansøgere.

Faglig og personlig udvikling i sociale og uformelle rammer

Som advokatfuldmægtig hos AGENDA advokater får jeg stor mulighed for at udvikle mig såvel fagligt som personligt, og nøgleordene for min hverdag er spændende opgaver, faglige udfordringer og gode kollegaer.

Egne juridiske interesseområder vægtes højt ved tilrettelæggelsen af ens arbejdsdag, og man får hurtigt lov til at have klientkontakt og ansvar i forbindelse med sagerne. Jeg oplever et stort fokus på min udvikling, faglige dygtighed og forretningsmæssige forståelse frem for debiterbare timer, hvilket er enormt motiverende.

Selvom faglig dedikation og kvalitet vægtes højt, er AGENDA advokater samtidig kendetegnet ved at være et uformelt sted med højt til loftet, hvor socialt samvær og fællesskab i den grad prioriteres. Nærvær, humor og ikke mindst ordentlighed er således uden tvivl en fælles agenda her på kontoret.

Stine Høyer Schmidt

Tid til juridisk grundighed i en verden, hvor alting mere eller mindre haster

Når jeg hver morgen cykler på arbejde, er det altid med en god mavefornemmelse og samtidig med en vis spænding, da nye og spændende sager altid kan ændre dagsordenen.

Hos AGENDA advokater beskæftiger jeg mig som advokatfuldmægtig overordnet med sager inden for erhvervs- og ejendomsretten.

Lige fra start blev jeg introduceret til alt fra større transaktioner til retssager og entrepriser - og løbende har jeg stiftet bekendtskab med både udviklingsprojekter, køb og salg af fast ejendom, selskabsstiftelser, generel erhvervsrådgivning, tvangsauktioner og inkasso.

Ofte har jeg selv dialogen med klienter, parter m.fl., hvilket medvirker til at skabe en god relation og indsigt. Der er tid til juridisk grundighed og kvalitet, mens jeg på samme tid lærer at prioritere og navigere i en verden, hvor alting mere eller mindre haster.

Faglighed, engagement, juridiske kompetencer, tillid, nærværende kollegaer og humor er for mig blot nogle af de ord, der beskriver min hverdag hos AGENDA advokater.

Ellen Bang Stærmose

 

Karrieremuligheder hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater lægger vi meget stor vægt på høj faglighed og stor holdånd. Vi driver en virksomhed, hvor kvalitet og serviceniveau over for vores kunder altid skal være i top. Samtidig lægger vi stor vægt på, at kontoret skal være en sjov og udfordrende arbejdsplads.

Hos AGENDA advokater søger vi løbende nye dedikerede medarbejdere, der vil være en del af en advokatvirksomhed i rivende udvikling. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.