Ejendomsprojekter

Rådgivning til dit ejendomsprojekt

Et ejendomsprojekt indeholder en lang række kommercielle og juridiske aspekter. Vi bistår med alle dele.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Bistand til dit ejendomsprojekt gennem hele processen

  Et ejendomsprojekt indeholder typisk en række kommercielle og juridiske aspekter, uanset om erhvervelse og projektudvikling sker med henblik på portefølje eller salg.

  Vores bistand i forbindelse med ejendomsprojekter omfatter blandt andet rådgivning omkring erhvervelse af byggegrund eller grund med eksisterende bebyggelse, myndighedsbehandling og undersøgelser vedrørende planforhold, byrder mv. samt om selve entreprisen og eventuel efterfølgende udlejning eller salg.

  Med kontorets stærke lokale forankring har vi indgående kendskab til lokale forhold i relation til byudvikling, myndighedsbehandling, værdiansættelse og salg. Med afsæt heri yder vi konkret og anvendelig juridisk rådgivning i kommercielt lys skræddersyet til den enkelte projektudviklers forretning og projekt.

  Kontakt os gerne for en snak eller et indledende og uforpligtende møde.

  ”Vi har benyttet AGENDA advokater i forbindelse med køb af ejerlejlighed. Det var ikke et simpelt køb, men AGENDA advokater var meget effektive, konstruktive og yderst professionelle. Vi kan varmt anbefale AGENDA advokater.”
  Kirsten & Simon Wiesel
  ”Det er en fornøjelse, når AGENDA advokater repræsenterer en af parterne i en ejendomstransaktion. Advokatkontorets arbejde er præget af deres professionelle, pragmatiske og kommercielle tilgang.”
  Jens Mårtensen, Nybolig Erhverv
  Vi har fået en fantastisk behandling hos AGENDA advokater, og vi er ikke i tvivl om, at vi vil anbefale alle vi kender, der skal handle ejendom, at bruge AGENDA advokater.
  Stine Lie Højhus og Kurt Haugaard Rasmussen
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring Ejendomsprojekter

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00