Erhvervslejeret

Undgå eller håndter potentielle problemer

Vi er specialiserede inden for alle juridiske aspekter af erhvervsmæssig udlejning.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Personlig rådgivning så du får den bedste oplevelse

  Dette er for dig, der enten er lejer eller udlejer af erhvervslejemål, og som har brug for rådgivning i forbindelse med fx kontraktindgåelse, kontraktophør eller rådgivning i forbindelse med udeståender eller tvister vedrørende en allerede indgået erhvervslejekontrakt.

  Vi rådgiver både lejere og udlejere, og vi er specialiserede inden for alle juridiske aspekter af erhvervsmæssig udlejning.

  Vores rådgivning tager udgangspunkt i dine helt konkrete forhold, og vi kan med vores rådgivning være med til at sikre, at potentielle problemer undgås og håndteres i tide. Inden for erhvervslejeretten er der en lang række forhold, som kræver specialistviden, og hvor det derfor giver rigtig god mening at alliere sig med sin advokat. Det gælder fx i forhold til følgende punkter:

  • Opsigelsesvarsler og uopsigelighed
  • Lejens fastsættelse og senere regulering
  • Anvendelse af lejemålet
  • Fremleje og afståelsesret
  • Bestemmelser vedrørende change of control
  • Retablering og istandsættelse
  • Kompensation og erstatning i forbindelse med fraflytning

  Vi bistår også i forbindelse med tvister om erhvervslejemål. Det kan fx være vedrørende mangler ved det lejede, opsigelser og ophævelser, lejeregulering mv. Vi har stor erfaring med forhandling af erhvervslejekontrakter, og vi benytter også denne erfaring i forhold til at finde konstruktive løsninger på allerede opståede tvister.

  Hvad får du ud af det?

  Med rådgivning fra os opnår du følgende fordele:

  • Du undgår faldgruber, og du minimerer risikoen for rets- og voldgiftssager
  • Du får én dedikeret kontaktperson, som er specialist inden for erhvervslejeret
  • I tilfælde af tvister får du detaljeret rådgivning omkring juridiske muligheder og risici, og det sker med inddragelse af kommercielle forhold, hvor vi fx altid vurderer, hvor langt en sag skal føres
  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring erhvervslejeret

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00