Generel erhvervsret

Lad vores mange års erfaring råde

Erhvervsret er en fællesbetegnelse for de regler, der vedrører erhvervslivets forhold. Vi er dine specialister og samarbejdspartnere.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Erhvervsretspecialister der er her for dig

  Erhvervsret er en fællesbetegnelse for de regler, der vedrører erhvervslivets forhold.

  Vi er et erhvervskontor, der primært rådgiver vores klienter inden for en lang række erhvervsretlige områder. Vi har mangeårig erfaring med at rådgive både små og mellemstore virksomheder.

  Der er en stadig stigende tendens til, at det bliver mere og mere komplekst at navigere i reglerne for vores samfund, og det gælder særligt for virksomheder. Hos AGENDA advokater har vi som advokater hvert vores specialeområde, og kontoret kan derfor bistå vores erhvervsklienter i alle henseender.

  Under de enkelte overskrifter kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde i vores rådgivning inden for de enkelte områder.

  Uanset hvilket område der er tale om, eller hvilken advokat der står for rådgivningen, er det et fælles værdigrundlag, at løsningerne udarbejdes i fællesskab med den enkelte virksomhedsejer/-ansatte, at formidlingen sker i et let forståeligt sprog og i øjenhøjde, og at vi altid inddrager kommercielle betragtninger i vores rådgivning. Vi er meget bevidste om, at jura ikke kan stå alene.

  Vores fokus er, at vores rådgivning altid skal være af højeste kvalitet og skabe værdi for den enkelte klient. Den bedste rådgivning sker i tæt samarbejde med den enkelte klient, og vi prioriterer derfor at lære vores klienter at kende og at skabe tætte relationer, så vi i fællesskab kan opnå de bedste resultater.

  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring erhvervsret

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00