Kontraktudarbejdelse og forhandling

Gode og klare kontrakter fra starten

Vi vil hellere bruge ressourcerne på at lave gode og klare kontrakter end på at føre opslidende rets- eller voldgiftssager.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Grundig kontraktudarbejdelse

  Hos AGENDA advokater vil vi hellere bruge ressourcerne på at få lavet gode og klare kontrakter end på at føre opslidende rets- eller voldgiftssager.

  Rådgivning omkring kontrakter er især relevant for virksomheder, som står over for at indgå en vigtig kontrakt, hvor det er afgørende, at der bliver truffet de rigtige beslutninger omkring fx ansvarsbegrænsninger, opsigelsesbestemmelser og rettigheder og forpligtelser i kontrakten. Nogle gange kan man nå langt med almindelig sund fornuft, men i de fleste kontrakter vil der være en række juridiske punkter, hvor det er vigtigt, at man kender de mekanismer, som kan bringes i anvendelse.

  Derudover kan rådgivning omkring kontrakter være relevant for virksomheder, som vil være sikre på, at de dokumenter som virksomheden ofte anvender, er skruet sammen på en god måde. Det kan fx være virksomhedens salgs- og leveringsbetingelser, som bruges ofte, eller det kan være samarbejdsaftaler med kunder eller leverandører, som skal udarbejdes én gang, men som kan genanvendes flere gange.

  Vi bistår vores klienter i forbindelse med mange typer af kontraktudarbejdelse, herunder f.eks.:

  • Ejeraftaler
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Samarbejdsaftaler
  • Konsulentaftaler
  • Handelsagentaftaler
  • Fortrolighedsaftaler
  • Leverandøraftaler

  Hvad gør vi for dig?

  Når vi hjælper en virksomhed med at gennemgå eller udarbejde en kontrakt, er vi meget grundige i forhold til at få afdækket, hvilke behov virksomheden har. Når det er afdækket og formuleret i kontrakten, og når vi har fået afstemt med virksomheden, hvilke ansvarsbegrænsninger og opsigelsesbestemmelser mv. der skal være gældende, kan vi udforme en kontrakt, hvor risikoen for fremtidige uoverensstemmelser er markant mindre.

  Vi har en meget kommerciel tilgang til at udarbejde og gennemgå kontrakter for vores kunder, og vi har derfor stort fokus på, at en kontrakt ikke blot skal være et juridisk dokument, men at kontrakten og indholdet skal kunne anvendes i virksomhedens praktiske og kommercielle hverdag.

  Et succesfuldt samarbejde

  Det giver meget ofte mening at tage os med ind i forløbet på et tidligt tidspunkt i forhandlingerne, da det ofte er der, vi har mulighed for at præge forhandlingerne i den retning, som passer bedst for vores kunde. Senere i forløbet kan det være vanskeligt at komme igennem med helt nye modeller for aftalen, selvom det i princippet ville være i begge parters interesse, hvis man havde været opmærksom på disse muligheder undervejs i forhandlingsforløbet.

  Vores tilgang til forhandling af kontrakter er pragmatisk, og vi har ofte mulighed for at komme med løsningsforslag, som gør kagen større, og som øger sandsynligheden for en god aftale, som både vores kunde og aftaleparten bliver tilfredse med. Det kan fx være i en situation, hvor parterne ikke er helt enige om værdien af en ydelse, hvor vi har mulighed for at indarbejde nogle modeller, som regulerer prisen, når tiden har vist, hvad værdien af ydelsen rent faktisk var.

  Hvad får du ud af det?

  Med rådgivning fra os opnår du følgende fordele:

  • Du undgår faldgruber, og du minimerer risikoen for rets- og voldgiftssager
  • Du bliver holdt i hånden hele vejen gennem processen
  • Du får én dedikeret kontaktperson, som er specialist inden for kontraktindgåelse
  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring kontraktudarbejdelse

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00