Entreprise

Specialistrådgivning i alle byggeriets faser

AGENDA advokater har stor erfaring med entrepriseaftaler, kontraktforhandlinger og entrepriseretssager.

Bliv kontaktet

  Uforpligtende forespørgsel

  Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

  Entreprise og byggeri

  Vi rådgiver både bygherrer, entreprenører og tekniske rådgivere om alle entrepriseretlige aspekter ved bygningsrenovering og opførelsen af nyt byggeri. Med udgangspunkt i vores løsningsorienterede tilgang til opgaven søger vi de bedste kontrakter og løsninger for alle byggeriets parter.

  Vi er gerne med fra start ifm. udarbejdelse og indgåelse af entrepriseaftaler, ligesom vi deltager i kontraktforhandlinger og som foretrukken sparringspartner og rådgiver under udførelsen af arbejdet. Hvis det ikke lykkes med pragmatiske løsninger på uoverensstemmelser under arbejdets udførelse, bistår vi også med håndtering af tvister, herunder førelse af rets- og voldgiftssager samt syn- og skønsforretninger.

  Vi lægger vægt på, at vi i vores rådgivning og samarbejde er både tilgængelige og letforståelige, og at rådgivningen sker med et kommercielt og praktisk fokus på at minimere risici i byggeprocessen.

  “AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
  RSP Systems A/S
  “Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater, over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
  DecoFarver ApS
  ”AGENDA har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
  Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
  ”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
  Mogens Møller, Sleeknote
  Kontakt

  Få en uforpligtende dialog omkring entreprise

  Bliv kontaktet

  Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

  Fredag kl. 8.30-15.00