Persondataret

Få rådgivning om persondataret

Den seneste udvikling inden for dette område har bevirket, at stort set alle virksomheder er nødt til at forholde sig til persondata.

Bliv kontaktet
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Vi vender meget hurtigt tilbage.

Komplekse regler og store konsekvenser

Dette er for dig, der gerne vil vide mere om det persondataretlige område, og som gerne vil sørge for, at din virksomhed håndterer reglerne på en tilfredsstillende måde.

Den seneste udvikling inden for dette område har bevirket, at stort set alle virksomheder er nødt til at forholde sig til persondata. Reglerne er komplekse, og konsekvenserne ved overtrædelse kan være store, så det er et område, hvor det giver rigtig god mening at alliere sig med sin advokat.

Mange virksomheder oplever, at persondatalovgivningen ikke blot er kompliceret og svært at sætte sig ind i, men at den også er vanskelig at implementere i virksomhedens praktiske dagligdag. Hos AGENDA advokater tilstræber vi derfor at rådgive om persondataretten på et forståeligt og praktisk anvendeligt niveau.

Vi rådgiver virksomheder omkring alle persondataretlige problemstillinger, herunder mulighederne for indsamling, behandling, opbevaring og sletning af personoplysninger samt iagttagelse af registreredes rettigheder, behandlingssikkerhed og håndtering af sikkerhedsbrud.

Herudover bistår vi med udarbejdelse af databehandleraftaler, samtykkeerklæringer, persondatapolitikker og fortegnelser.

Vi har meget stor erfaring med rådgivning om persondataret og udarbejdelse af tilhørende dokumenter, og vi er gode til at hjælpe virksomhederne med at finde det niveau, som passer til dem.

Hvad får du ud af det?

Med rådgivning fra os opnår du følgende fordele:

  • Du får et godt overblik over et meget kompliceret område
  • Du bliver i stand til at vurdere, hvilket niveau din virksomhed skal lægge sig på i forhold til at implementere reglerne i virksomhedens praktiske dagligdag
  • Du bliver holdt i hånden hele vejen gennem processen
“AGENDA advokater provides highly professional assistance in the creation, maintenance, review and conduct of legal contracts on the behalf of us. The service is conducted with high level of expertise and diligence.”
RSP Systems A/S
“Vi har arbejdet sammen med AGENDA advokater over de sidste 3-4 år. Vi kan kun anbefale dem, da de gør tingene gnidningsfrit, hurtigt og trygt. Vi har følt os i sikre hænder hver eneste gang.”
DecoFarver ApS
”AGENDA advokater har for mig og min virksomhed skabt værdi gennem sikker, troværdig og gennemskuelig rådgivning.”
Lars Jarlgaard, Jarlgaard & Co. ApS
”I Sleeknote har vi brugt AGENDA advokater i flere år til alt indenfor juridisk rådgivningtil erhverv. Vi får altid hurtig, grundig og professionel behandling, og er yderst tilfredse og kan kun anbefale dem til andre virksomheder.”
Mogens Møller, Sleeknote
Kontakt

Få en uforpligtende dialog omkring persondataret

Bliv kontaktet

Mandag til torsdag kl. 8.30-16.00

Fredag kl. 8.30-15.00