Stillingsopslag – advokatsekretærelev

agenda advokater bygning

Advokatsekretærelev til AGENDA advokater i Odense

AGENDA advokater søger en ambitiøs og udadvendt advokatsekretærelev, der kan se sig selv arbejde i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, som oplever støt vækst.

Hos AGENDA advokater beskæftiger vi os med de fleste erhvervsretlige emner med speciale inden for selskabsret og fast ejendom. Vi beskæftiger os tillige med entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, inkasso og ikke mindst med rets- og voldgiftssager.

Vores virksomhed er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone. Med afsæt i høj faglighed og en kommerciel tilgang i vores arbejde prioriterer vi at levere vores rådgivning på en forståelig og pragmatisk måde med fokus på den gode kundeoplevelse.

Se mere på www.agendaadvokater.dk

Din profil
Vi er på udkig efter en elev, som med godt humør har lyst til at lære og mod på at løse en række forskelligartede opgaver. Derudover matcher du følgende profil:

• Du er serviceminded og nyder at være det.
• Du har ordenssans.
• Du er effektiv og tager selvstændige initiativer.
• Du er fortrolig med Microsoft Office og eventuelt også med Advosys.
• Du har en positiv tilgang til tingene, og du bidrager med godt humør.

Vi forventer af dig, at du har et højt fagligt niveau og et stort gå på mod, og at du deltager aktivt i det sociale liv på kontoret.

Vi tilbyder
En spændende og anderledes arbejdsplads præget af både travlhed og en meget behagelig og uformel tone.

Tiltrædelse snarest muligt. Løn og arbejdstid efter nærmere aftale.

Ansøgning
Send din ansøgning snarest muligt til ps@agendaadvokater.dk

Ansøgningsfrist den 1. marts 2020.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt da Pia Sølund på tlf. 88 44 11 37.