Stillingsopslag

agenda advokater bygning

Er du vores nye legal trainee?

AGENDA advokater søger en ambitiøs og udadvendt studerende, der kan se sig selv arbejde i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, som oplever støt vækst.

Ligger du forrest i feltet på din årgang? Har du flair for erhvervsret og fast ejendom? Så er du måske den studerende, vi søger.

Hos AGENDA advokater beskæftiger vi os med de fleste erhvervsretlige emner med speciale inden for selskabsret og fast ejendom. Vi beskæftiger os tillige med entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, inkasso og ikke mindst med rets- og voldgiftssager.

Vores virksomhed er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone. Med afsæt i høj faglighed og en kommerciel tilgang i vores arbejde prioriterer vi at levere vores rådgivning på en forståelig og pragmatisk måde med fokus på den gode kundeoplevelse.

Vi forventer af dig, at du har et højt fagligt niveau og et stort gå på mod. Du har tillige et naturligt talent for og interesse i at opbygge solide og langvarige relationer, og du deltager aktivt i det sociale liv på kontoret.

Kun ansøgere med en stærk faglig profil vil komme i betragtning til stillingen.

Vi søger både bachelor- og kandidatstuderende.

Ansøgning og relevante bilag sendes til ps@agendaadvokater.dk.

Samtaler afholdes løbende.

For yderligere oplysninger kontakt advokat Morten Einshøj Petersen på telefon: 88 44 11 30 eller på mail: mep@agendaadvokater.dk.