Claus Damsbo Pedersen

Om Claus

Advokat Claus Damsbo Pedersen beskæftiger sig primært med rådgivning i forbindelse med fast ejendom, herunder køb og salg af fast ejendom samt lejeret både i forhold til bolig og erhverv. I forbindelse hermed rådgiver Claus Damsbo Pedersen også omkring privatretlig sikring; bl.a. i forhold til testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst og fremtidsfuldmagt m.v.

Claus Damsbo Pedersen har opbygget betydelig erfaring og er specialiseret inden for et bredt udvalg af ansættelsesretlige problemstillinger, herunder fx i forbindelse med ansættelser, afskedigelser, bortvisninger m.v.

Claus Damsbo Pedersen yder derudover værdiskabende rådgivning inden for persondatareglerne og rådgiver i den forbindelse bl.a. omkring privatlivspolitikker, databehandleraftaler, indhentelse af GDPR samtykke m.v.

Endelig yder Claus Damsbo Pedersen rådgivning inden for selskabsretten og kontraktretten og rådgiver i den forbindelse om selskabsstiftelser, kapitalændringer, ejeraftaler, samhandelsaftaler, forretningsbetingelser m.v. – ofte for iværksættere og vækstvirksomheder.