Karriere

Job hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater er vi altid interesserede i at høre fra talentfulde ansøgere.

En del af holdet

At være advokatfuldmægtig ved AGENDA advokater er super spændende og udfordrende – på den helt rigtige måde. Man bliver fra dag ét inddraget i sagerne og betragtet som en aktiv medspiller – både af kollegaer og klienter.

Arbejdsmiljøet på kontoret gør, at man hver dag bliver fagligt udfordret, men samtidig er der altid plads til sparring med de mere erfarne kollegaer. Kontorets afslappede miljø gør, at man hver dag glæder sig til at gå på arbejde.

Mathias H. Rasmussen

Faglig og personlig udvikling i ”trygge rammer”

Som advokatfuldmægtig hos AGENDA Advokater får du mulighed for både faglig og personlig udvikling i ”trygge rammer”, hvor der altid er hjælp at hente fra dygtige kollegaer.

Fagligheden er i højsædet, men den leveres med et smil og på uformel vis.

Fra dag 1 er der stort fokus på at opnå en bred uddannelse som advokatfuldmægtig, som du er med til at tilrettelægge ud fra dine interesser. Som advokatfuldmægtig vil du opleve, at faglighed, kvalitet og din udvikling er i centrum – frem for debiterbare timer.

Samtidig vil du opleve et godt socialt arbejdsmiljø med imødekommende kollegaer, der er med til at skabe en god stemning på kontoret.

Janni Jespersen

Karrieremuligheder hos AGENDA advokater

Hos AGENDA advokater lægger vi meget stor vægt på høj faglighed og stor holdånd. Vi driver en virksomhed, hvor kvalitet og serviceniveau over for vores kunder altid skal være i top. Samtidig lægger vi stor vægt på, at kontoret skal være en sjov og udfordrende arbejdsplads.

Hos AGENDA advokater søger vi løbende nye dedikerede medarbejdere, der vil være en del af en advokatvirksomhed i rivende udvikling. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.