Er du vores nye legal trainee?

AGENDA advokater søger en serviceminded og udadvendt studerende, der kan se sig selv arbejde i moderne advokatvirksomhed i støt vækst. Er du ambitiøs? Har du flair for erhvervsret, insolvens, inkasso og/eller fast ejendom? Så er du måske den studerende, vi søger.

OM OS

Vi beskæftiger os med de fleste erhvervsretlige emner med speciale inden for selskabsret, insolvens og fast ejendom. Vi beskæftiger os tillige med entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, inkasso og ikke mindst med rets- og voldgiftssager.

Vores kontor er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone med højt til loftet.

Vi vægter kollegialt samvær meget højt, så du skal være interesseret i at deltage aktivt i det sociale liv på kontoret.

Se mere på www.agendaadvokater.dk

OM DIG

Til vores team af legal trainees søger vi både bachelor- og kandidatstuderende. Du skal dog som minimum være i gang med dit 3. år på studiet.

Vi forventer af dig, at du er initiativrig og løsningsorienteret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling.

Du skal være velformuleret i både tale og på skrift, og du skal kunne kommunikere juridiske problemstillinger eller budskaber klar og tydeligt.

Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og du skal derfor kunne udvise stor fleksibilitet.

Vores legal trainees koordinerer selv vagtplaner under behørig hensyntagen til studiet og eksaminer.

INTERESSERET?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pia Sølund på telefon: 88 44 11 37 eller på mail: ps@agendaadvokater.dk

Hvis du er interesseret i stillingen, så send gerne din ansøgning, karakterudskrift, CV og evt. anbefalinger til Pia.

Ansøgningsfrist 15. august 2023. Samtaler vil blive afholdt herefter.