Er du vores nye legal trainee?

AGENDA advokater søger en ambitiøs, serviceminded og udadvendt jurastuderende, der kan se sig selv arbejde i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed i støt vækst.

Ligger du forrest i feltet på din årgang? Har du en stærk faglig profil? Og er du nysgerrig, initiativrig og løsningsorienteret? Så er du måske den jurastuderende, vi søger.

Hos AGENDA advokater beskæftiger vi os med de fleste erhvervsretlige emner. Med afsæt i høj faglighed og en kommerciel tilgang i vores arbejde prioriterer vi at levere vores rådgivning på en forståelig og pragmatisk måde med fokus på den gode kundeoplevelse.

Til vores team af legal trainees søger vi både bachelor- og kandidatstuderende.

Du er som minimum i gang med dit 2. år på studiet og har flair for erhvervsret. Du er tillige imødekommende og går til alle opgaver med en positiv indstilling. Du skal være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskellige og opstå løbende, og vi forventer at du både kan arbejde selvstændigt og samarbejde om løsning af juridiske opgaver.

Som legal trainee, vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte:

  • selvstændig sagsbehandling af inkassosager,
  • deltagelse i forberedelse af retssager,
  • undersøgelse af juridiske problemstillinger
  • deltagelse i udarbejdelse af nyhedsbreve og juridisk korrespondance

Vores kontor er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone og vi forventer, at du har lyst til at deltage aktivt i det sociale liv på kontoret.

Vi er naturligvis fleksible i forbindelse med eksamensperioder og studiet i øvrigt, og vi forventer til gengæld fleksibilitet fra din side, når du sammen med vores øvrige legal trainees skal koordinere vagtplaner.

Samtaler afholdes løbende med tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning og relevante bilag sendes til:

Advokatsekretær Pia Sølund på ps@agendaadvokater.dk

For yderligere oplysninger kontakt Pia Sølund på telefon: 88 44 11 37 eller på mail.