Ambitiøs og udadvendt erhvervsadvokat søges

AGENDA advokater i Odense søger en ambitiøs og udadvendt advokat, der kan se sig selv arbejde i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, som oplever støt vækst.

Vi beskæftiger os med de fleste erhvervsretlige emner med speciale inden for selskabsret og fast ejendom. Vi beskæftiger os tillige med insolvens, entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, inkasso og ikke mindst med rets- og voldgiftssager.

Vores kontor er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone. Med afsæt i høj faglighed og en kommerciel tilgang i vores arbejde prioriterer vi at levere vores rådgivning på en forståelig og pragmatisk måde med fokus på den gode kundeoplevelse.

Vi forventer af dig, at du har et højt fagligt niveau og forretningsmæssig forståelse. Din faglige profil matcher virksomhedens specialer. Du har tillige et naturligt talent for og interesse i at opbygge solide og langvarige relationer både til kollegaer og til nuværende såvel som kommende kunder i virksomheden.

Kun ansøgere med en stærk faglig profil vil komme i betragtning til stillingen.

Den ideelle ansøger besidder følgende kvalifikationer:

• Høj grad af selvstændighed
• Imødekommende og overbevisende personlighed
• Lyst og evne til at opbygge relationer
• Erfaring inden for det erhvervsretlige område
• Lokal forankring vil være en fordel

Løn og tiltrædelse efter nærmere aftale.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Ansøgning sendes til ps@agendaadvokater.dk.

For yderligere oplysninger kontakt advokat Morten S. Olsen på telefon: 88 44 11 31 eller på mail: mso@agendaadvokater.dk

Ansøgningsfrist: 11. december 2020